2006年01月25日

キジ肉のしゃぶしゃぶ

kiji.jpg

少々珍しいのが「キジ肉のしゃぶしゃぶ」。
キジの骨から取っただし汁にセリ、大根、ねぎ、しいたけを入れ、肉をサッと茹でポン酢につけて食べます。
あっさりとしていて淡白です。
肉もおいしいですが、野菜もみずみずしく味があります。
最後にはそばやうどんなどを入れたり、お米を入れておじやを作って食べます。
済州の味は多彩です。
もちろん、焼肉やサムゲタンなど韓国本土の料理も楽しめることは言うまでもありません。

つづく。。。。。

A bit rare food “shabu shabu of pheasant meat”
Put parsley, Japanese radish, leek and shiitake mushroom into the soup made from bones of pheasant.
Boil meat quickly and put them into the sauce of ponkan orange and soy sauce.
Taste is simple.
Meat are good and also vegetables are very fresh and tasty.
At last put soba, udon noodle or rice, make rice porridge and eat,
Taste of Jeju is various.
Of course you can enjoy Korean food like Korean barbeque or Samgetan.

To be continued…..


投稿者 suzuki : 12:51 | コメント (0) | トラックバック (0)

このエントリーのトラックバックURL

http://www.gateway-travel.co.jp/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/47

コメント

コメントを送ってください




ログイン情報を記憶しますか?

(You may use HTML tags for style)